KOCAELİ (AA) – Cumhuriyetin ilanının 96. yılı kutlamaları kapsamında Donanma Komutanlığına bağlı TCG Yıldırım ve TCG Oruçreis Fırkateyni ile TCG Sakarya Denizaltısı vatandaşların ziyaretine açıldı.
Şehit yakınları ve gazilerle vatandaşlar, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla İzmit 1 Mart vapur iskelesine demirleyen TCG Yıldırım Fırkateyni ile Gölcük Deniz Ana Üs Komutanlığı Poyraz Limanı’nda TCG Oruçreis Fırkateyni ve TCG Sakarya Denizaltısı’nı gezme fırsatı buldu.
Cumhuriyetin 96. yılı kutlamaları kapsamında ziyarete açılan gemilerde vatandaşlara ziyaret ettikleri gemilerin özellikleri görevli personel tarafından anlatıldı.
Daha sonra, Kuzey Görev Grup Komutanı Tuğamiral Mehmet Emre Sezenler, beraberindeki komutanlarla TCG Oruçreis Fırkateyni’nde şehit yakınları ve gazilerle yemek yedi.
Yemek programına, Gölcük Muharip Gaziler Derneği Başkanı Mehmet Arslan ve üyeler de katıldı.





Asıl mesleği makine mühendisi olan Emre Seymenler, sahip olduğu bir çok internet sitesi üzerinde de zaman buldukça yazılar yazmaktadır. Arama motoru optimizasyonu konusunda bir çok firma ve kuruluşa hizmet veren Emre Seymenler, SEO konusunda ki yazılarını Prusa Seo isimli sitesinde, periyodik kontrol hizmeti verdiği firması olan Prusa Mühendislik internet sitesinde ise iş ekipmanlarının periyodik kontrolü üzerine yazılar yazmaktadır.Endüstri.io sitesinde endüstriyel alanlara yönelmektedir.